Straatanimatiefestival

17 september · 14u00 · Centrum

Straatartiesten uit binnen - en buitenland bezorgen de toevallige passant heerlijke momenten!

De Robots van SPACE-CI-MEN weten niets van de menselijke soort, maar ze leren snel en slaan alles op op hun harde robotschijf. Waar komen ze vandaan, wat willen ze? Niemand weet het!

De zes vrouwen van WAS XL transformeren de straten van Hoeilaart tot een wereld van wit wasgoed.Ze hangen de schone lakens buiten waarbij hun emoties soms flink de overhand krijgen.

Het lijkt erop dat de twee olijke vissers van het MaTTo Straattheater jaren geleden bovenop de steiger zijn geklommen en nog steeds wachten op die ene grote vangst… En plots hebben zij BEET! Een doldwaze act op grote hoogte.

De steltenlopers van ALIEN VOYAGERS brengen de wezens op een spectaculaire manier tot leven. Zij verrassen je met een nooit eerder vertoonde, adembenemende combinatie van dans en gedurfde acrobatie op stelten.

Groen, sympathiek en meters hoog. Op zoek naar lekkernijen vindt hij zijn weg in de straten. Aanvallen doet hij niet. DE KREKEL wacht af.

De hedendaagse straatfanfare MUSCALOCO brengt mensen met en zonder beperking samen om te dansen, te zingen en te musiceren.

En nog zoveel meer…