LEGO-wedstrijd - Hoeylaert, anno 3016

Van 8 augustus tot 11 september loopt er een heuse LEGO-wedstrijd in het thema van het Druivenfestival. De knapste bouwwerken kan je bewonderen tijdens de Druivententoonstelling.

Ben je 6 jaar of ouder en ben je geboeid door LEGO? Dan is dit iets voor jou! Maak een LEGO-bouwwerk in het thema van het Druivenfestival. Neem er een foto van en stuur die voor 11 september naar lego@druivenfestival.be

Een jury van leden van een officiële LEGO-club zal jouw bouwwerk beoordelen.

De winnaars worden uitgenodigd op de officiële opening van het Druivenfestival waar ze een mooie prijs zullen ontvangen.

Breek je bouwwerk zeker niet af. Want de beste werken zullen te bewonderen zijn op de druiven- en thematentoonstelling op zaterdag 17 en zondag 18 september waar professionele en hobbyserristen hun overheerlijke druiven tentoonstellen.  Een unieke Lego-collectie van leden van een officiële LEGO-club zal de tentoonstelling een futuristische dimensie geven. Misschien schittert jouw bouwwerk daar dan ook tussen.

Reglement

  • 2 leeftijdscategorieën: 6 t.e.m. 14 jaar en 15+
  • Maak een bouwwerk met uitsluitend LEGO in het thema “Hoeylaert, anno 3016”. Meer informatie over de uitwerking van dat thema vind je hier.
  • Stuur een duidelijke foto met je gegevens (naam, leeftijd en telefoonnummer) naar lego@druivenfestival.be
  • Een jury van leden van een LEGO-club zal de werken beoordelen.
  • De beste bouwers binnen elke categorie ontvangen een prijs.
  • De beste bouwwerken zullen tentoongesteld worden op 17 en 18 september in het kasteel-gemeentehuis.

 

Meer info: 02 657 05 04 - lego@druivenfestival.be

Star Wars-collectie van Thierry Aerden